Oranjebuurt

Op deze pagina vindt u alle belangrijke en minder belangrijke informatie weer over de werkzaamheden die Wegenbouw Lansink in de Oranjebuurt uitvoert. Wij proberen u op zoveel mogelijk manieren en afgestemd op uw behoefte te voorzien van de juiste informatie over de vorderingen en actuele zaken aangaande de bereikbaarheid, planning en hinder.

Actueel

Bestratingswerkzaamheden Oude Benteloseweg (26-10-2018)

De nieuwe indeling van de Oude Benteloseweg te Delden wordt steeds beter zichtbaar. Momenteel zijn de stratenmakers bezig met het aanbrengen van de nieuwe bestrating in het laatste gedeelte van de Oude Benteloseweg.

Bestratingswerkzaamheden Marijkestraat (28-09-2018)

De bestratingswerkzaamheden in de Marijkestraat te Delden bevinden zich in afrondende fase.

Bestratingswerkzaamheden Marijkestraat (05-09-2018)

Deze week zijn wij bezig geweest met bestratingswerkzaamheden in de Marijkestraat te Delden. De nieuwe betonstraatstenen worden aangebracht in de rijbaan van De Marijkestraat.

Afronden werkzaamheden St. Annabrinkstraat (02-08-2018)

De werkzaamheden in de St. Annabrinkstraat te Delden worden afgerond. De medewerkers van Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld zijn toe aan een welverdiende vakantie en zullen dinsdag 28 augustus de werkzaamheden in de Oranjebuurt Delden weer hervatten.

Profileren puinbaan St. Annabrinkstraat (16-07-2018)

Ter voorbereiding van de bestratingswerkzaamheden in de St. Annabrinkstraat te Delden wordt de puinbaan geprofileerd met de mobiele kraan van Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld

St. Annabrinkstraat fase 5 (29-06-2018)

Momenteel wordt in de kruising St. Annabrinkstraat-Willem Alexanderweg de nieuwe bestrating aangebracht. Vrijdagavond 29 juni worden deze bestratingswerkzaamheden afgerond en wordt de kruising en de naastgelegen spoorwegovergang weer opengesteld voor doorgaand rijverkeer.

St. Annabrinkstraat fase 5 (14-06-2018)

Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld heeft tijdens een nachtelijke buitendienststelling voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd nabij een spoorwegovergang van ProRail in Delden. In alle vroegte worden de laatste werkzaamheden tijdens deze buitendienststelling uitgevoerd. De bestaande verharding is verwijderd en de nieuwe wegfundering is aangebracht. Tijdens de volgende buitendienststelling in de nacht van 20 op 21 juni wordt de nieuwe bestrating in de rijbaan aangebracht.
Een nacht doorwerken, daar draaien onze mannen de hand niet voor om ! Toppers !

St. Annabrinkstraat fase 3 (04-06-2018)

De nieuwe wegfundering van de St. Annabrinkstraat fase 3 in Delden wordt door Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld aangebracht en verdicht. Tevens worden de voetpaden aangebracht. Waar de bestrating in het voetpad nog niet is vervangen, worden rijplaten gelegd zodat de aanliggende woningen bereikbaar zijn.

Werkzaamheden Bernhardstraat afgerond (09-05-2018)

De werkzaamheden in de Bernhardstraat zijn afgerond en de weg is dan ook weer opengesteld voor doorgaan verkeer. Momenteel is Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld bezig met riool- en bestratingswerkzaamheden in de St. Annabrinkstraat.

Bestratingswerkzaamheden Bernhardstraat (26-04-2018)

De nieuwe wegfundering wordt geprofileerd zodat de bestrating kan worden aangebracht. Het voetpad is opnieuw gestraat en de nieuwe afwateringsgoot is reeds gerealiseerd. Momenteel wordt de rabatstrook opnieuw aangebracht.

Werkzaamheden Bernhardstraat (09-04-2018)

De betonbuizen liggen klaar om aangebracht te worden. In de Bernhardstraat in Delden wordt door Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld een gescheiden rioolstelsel gerealiseerd.

Start werkzaamheden (22-03-2018)

In verband met de winterse weersomstandigheden en de afstemming m.b.t. de werkzaamheden van de nutsbedrijven is de startdatum opgeschoven. De definitieve startdatum is nu bekend namelijk dinsdag 03-04-2018. De borden met de vooraankondiging m.b.t. start werkzaamheden zijn vandaag rondom het werkvak geplaatst.

Informatieavond (14-02-2018)

Samen met de Gemeente Hof van Twente organiseren wij, Wegenbouw Lansink B.V. Saasveld, een tweede informatieavond. Deze is bedoeld om u meer informatie te geven, met name als het gaat om de aard van de werkzaamheden en de bereikbaarheid. Tevens kunt u rustig de ontwerptekeningen en de planning bekijken.

De informatieavond wordt morgen, donderdag 15 februari, van 17:00 tot 18:45 gehouden bij Cafe De Boemel te Delden. De informatieavond heeft een inloopkarakter, u kunt dus komen wanneer het u uitkomt. Medewerkers van Wegenbouw Lansink en de gemeente Hof van Twente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden Beatrixstraat (08-12-2017)

De werkzaamheden in de Beatrixstraat zijn afgerond en deze is dan ook weer opgesteld voor doorgaand rijverkeer. Binnenkort volgt nadere informatie over onze volgende werkzaamheden.

Parkeren (29-08-17)

Om de parkeerdruk te verlichten hebben wij een tijdelijke parkeerplaats ingericht. Hier kunt u vrij gebruik van maken als u in de wijk woont of bezoek bent. Ook zijn er mogelijkheden in de omliggende straten.

Projectteam

Wegenbouw Lansink werkt met een projectteam. Een organogram van het projectteam is hieronder weergegeven:

Projectleider

Edwin Busscher is de projectleider en overall verantwoordelijk voor het project. Hij is wekelijks ter plekke aanwezig en coördineert het project met de gemeente Hof van Twente.

Uitvoerder

Geerhard Roessink is de uitvoerder en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Hij is dagelijks aanwezig en staat u graag te woord. Ook hij staat in direct contact met de gemeente Hof van Twente.

Omgevingsmanager

Chris Kraesgenberg is uw omgevingsmanager. Hij is uw 1e aanspreekpunt bij vragen, opmerkingen, problemen of klachten. De omgevingsmanager is wekelijks ter plekke aanwezig en staat u graag te woord.

Planning 

De planning omtrent onze werkzaamheden in de Oranjebuurt is hieronder te vinden:

Fasering werkzaamheden (30-07-2018)

Nieuwsbrieven

Regelmatig houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de Oranjebuurt. Wilt u de nieuwsbrief automatisch per mail ontvangen? Geef dan uw emailadres door via onderstaande formulier.

Algemene nieuwsbrieven 

Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 5

Straat specifieke nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Bernhardstraat fase 2
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 1
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 2
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat Sanering
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 3
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 4
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 5
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 5a
Nieuwsbrief Marijkestraat fase 1
Nieuwsbrief Marijkestraat fase 2
Nieuwsbrief Marijkestraat fase 3
Nieuwsbrief St. Annabrinkstraat fase 1 & 2
Nieuwsbrief Marijkestraat
Nieuwsbrief Oude Benteloseweg fase 1
Nieuwsbrief Marijkestraat fase 1a
Nieuwsbrief Oude Benteloseweg fase 2

Voor de nieuwsbrief aanmelden: