Projecten

CO2 etend asfalt

Met gepaste trots presenteren wij ons CO2 etende asfalt. Verkrijgbaar in nagenoeg alle elk type deklaag en toe te passen in elke situatie.

Nadenken over 2050 geeft energie en een andere focus. Het helpt om de belangen van vandaag te overstijgen en op zoek te gaan naar een gedeeld toekomstbeeld. De leefomgeving raakt ons immers allemaal! Samen met onze opdrachtgevers willen wij het milieu nog meer ontlasten door CO2-etend asfalt toe te passen. Zo kunnen wij let­terlijk ons steentje bijdragen om voor alle generaties na ons deze mooie planeet ook leefbaar te houden. Neem contact op voor meer informatie.

 

Vacatures

Vacatures

Wegenbouw Lansink zoekt mensen!

Wegenbouw Lansink zoekt naar uitbreiding van ons team. Heb je belangstelling voor één van de volgende functies? Of weet je iemand die belangstelling heeft?

Kijk hier voor meer informatie.

Ootmarsum, Bouwteam Denekamperstraat

Ootmarsum, Bouwteam Denekamperstraat

Een bouwteam binnen onze eigen gemeente, veel mooier wordt het niet. Begonnen in 2018 afgerond in oktober 2019. Het project is gegund op basis van onze visie op een succesbol bouwteam en de wijze waarom wij de omgeving onderdeel maken van het proces. Samen met Noaberkracht en de omgeving hebben we een ontwerp en werkwijze uitgedacht welke naar volle tevredenheid tot uitvoering is gebracht. Ook hebben we hier invulling kunnen geven aan onze duurzame ambities. De Denekamperstraat is nu beter bestand tegen de klimaatveranderingen en hevige regenval die daardoor van tijd tot tijd valt.

Terug na onderhoud

Terug na onderhoud

Wij zijn na uitgebreid onderhoud terug!

Van tijd tot tijd is vernieuwing nodig. Dit betreft ook onze website. Na een paar dagen werk zijn wij nu eindelijk weer terug op een nieuwe server en in een nieuw jasje!

Hengelo, Deurningerstraat

Hengelo, Deurningerstraat

De Deurningerstraat in Hengelo is van groot belang als gebiedsontsluitingweg. Een goede planning is belangrijk vanwege de circa 1800 fietsbewegingen per uur die hier in de spits plaatsvinden. Lansink scoorde hierop het beste in de EMVI-aanbesteding. Naast de aanleg van gescheiden fietspaden vormden rioolverzwaring, asfalt en straatwerk de belangrijkste werkzaamheden.

Lochem, asfaltonderhoud

Lochem, asfaltonderhoud

Onze relatie met de gemeente Lochem gaat al enige jaren terug. Lansink voert naar wederzijdse tevredenheid het asfaltonderhoud in Lochem uit. We zijn op elkaar ingespeeld, waardoor de contacten alleen maar beter worden.

Overdinkel, BRM Geurmeij

Overdinkel, BRM Geurmeij

Plan Geurmeij in Overdinkel bestaat uit ongeveer 90 kavels. Lansink maakte in opdracht van de gemeente Losser het terrein bouwrijp. Eerder pakten we ook de Hoofdstraat in het dorp aan. Inmiddels verrijzen de eerste vrijstaande en half-vrijstaande woningen in Overdinkel.

Haaksbergen, ’t Varck

Haaksbergen, ’t Varck

In opdracht van de gemeente Haaksbergen vervingen we het riool, bestrating en asfalt op bedrijventerrein ’t Varck. Door fietspad en rijbaan in één werkgang, “warm in warm” aan te brengen in rood en zwart, leverden we een stukje kwaliteit af.

Hengelo, grondsanering Watertorenpark

Hengelo, grondsanering Watertorenpark

Ooit was er veel bedrijvigheid en een spooremplacement. Om de bouwplannen voor een woonwijk op het voormalige opslagterrein mogelijk te maken, saneerde Lansink de grond van het watertorenpark in Hengelo.

Almelo, schoolplein Canisius

Almelo, schoolplein Canisius

Dankzij een scherpe prijs en goede uitleg over onze aanpak en planning, mochten wij het schoolplein van het Canisius in Almelo aanpakken. Onze opdrachtgever eiste vanwege de schoolvakantie een strakke planning. Die konden we nakomen in de zomer van 2016.