Lansink Wegenbouw – Een weg vol ervaring.

Wegenbouw Lansink b.v. is een bedrijf met vele jaren ervaring in huis.

Ons bedrijf is kundig op het gebied van de grond-, water en wegenbouw. Hiervoor ontwikkelen we projecten voor en met onze opdrachtgevers, die tevens door Wegenbouw Lansink b.v. van A tot Z worden uitgevoerd De kracht zit in de flexibiliteit van onze onderneming.

Wegenbouw Lansink b.v. is gevestigd te Saasveld. Opdrachtgevers bestaan uit gemeenten, provincies, bedrijven, instellingen en particulieren.Wegenbouw Lansink b.v. is als familiebedrijf opgericht in 1920 en in 1958 onder de huidige naam voortgezet. Wegenbouw Lansink b.v. houdt zich bezig met grond-, water- en wegenbouwwerken voornamelijk in de provincies Overijssel en Gelderland.

Betrokken

In een bouwwereld waarin prijs en kwaliteit steeds belangrijker worden, willen wij ons onderscheiden. Of het nu warm-in-warm asfalt is, contact met de weggebruiker, voorbereiding van uw project of onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Korte lijnen

Wij hebben een platte organisatie. De hechte banden binnen ons team maken dat wij samen de schouders onder uw project zetten.

Familiebedrijf

Kwaliteit en zorg. De kernwaarden waarmee onze ouders en grootouders het bedrijf opbouwden willen wij graag uitdragen richting onze opdrachtgevers.

Twentse mentaliteit

Onze mensen zijn harde werkers. Dat zit in ons Twentse bloed. Vanuit Saasveld laten wij u graag kennismaken met onze nuchtere kijk op infra.

Onze adviseurs beschikken over de kennis om uw project niet alleen efficiënt en prijsbewust uit te voeren. Bewoners, scholieren, forenzen en winkeliers: iedereen heeft baat bij uw plannen. Ons doel is om dit tijdens de uitvoering al te laten blijken.